Dakbedekking plaatsen Lelystad

In de regio Lelystad kunt de vakmannen van Dakspecialist Vriezen inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking. Maar wij kunnen u ook advies geven op het gebied van dakbedekking. Is uw woning of bedrijfspand toe aan nieuwe dakbedekking? Wij leggen uw nieuwe dakbedekking op een vakkundige wijze aan en werken alleen met materialen van topkwaliteit. Als u ervoor kiest om uw dakbedekking door ons aan te laten leggen krijgt u 10 jaar garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 33 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Verschillende typen dakbedekking

U kunt uw dak op verschillende manier laten bedekken. In Lelystad en de omgeving van Lelystad zijn onze dakdekkers gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende daken:

  • Bitumineuze daken. Een ruim assoritment in alle soorten en maten. Het aanbrengen kan met of zonder nieuwe isolatie. Het maakt niet uit of u een schuin/hellend dak of vlak dak heeft. Wij plaatsen uw bitumen nauw op het beton, staal of hout.
  • Shingles daken. Alle soorten shingles kunnen door ons geleverd worden.
  • Zinken daken. Wij kunnen alle soorten zink, lood of koper aanbrengen en pasklaar voor u maken.

Wilt u advies over de geschikte typen dakbedekking voor uw woning? Of heeft u direct een dakdekker in Lelystad of in de omgeving van Lelystad nodig? Maak dan direct een afspraak met een van onze dakspecialisten. Dakspecialist Vriezen helpt u graag!