Uw betrouwbare dakdekker in Lelystad

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakbedekking plaatsen in Lelystad

Wilt u nieuwe dakbedekking laten aanleggen, of uw dakbedekking laten inspecteren of repareren? In Lelystad kunt u Dakspecialist Vriezen B.V. inschakelen voor iedere dakdekkersklus. U kunt via het offerteformulier een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via 085 - 106 15 33.

Functie dakbedekking

Zodra dakbedekking op het dak aangebracht is, helpt het deze te beschermen tegen water, zon, sneeuw en tocht. Als de dakbedekking verjaart kan het zijn dat deze zwakke plekken begint te vertonen, waardoor u risico loopt op lekkage. Het is verstandig om uw dak minstens één keer per jaar te laten inspecteren door aan vakkundige dakdekker, om lekkage te voorkomen.

Een kleine beschadiging aan uw dak kan makkelijk verergeren en leiden tot grote overlast en onkosten. Zo kan het leiden tot een slechtere werking van het isolatiemateriaal of tot vieze vocht- en schimmelplekken op de muren en het plafond. U kunt Dakspecialist Vriezen B.V. vragen u te helpen dit soort problemen tijdig op te sporen en zo de levensduur van uw dak flink te verlengen.

Mogelijkheden dakbedekking

Er wordt niet altijd hetzelfde materiaal gebruikt voor dakbedekking. Dit hangt af van wat voor soort dak het is. Zo zijn er bijvoorbeeld platte daken, maar ook hellende. Ook kan het op verschillende manier geplaatst worden, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het dak of aan de buitenzijde. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zink, metaal, kunststof of bitumen. Om er voor te zorgen dat het water lekvrij kan worden afgevoerd, moet er ook gekeken worden naar een bijpassende afvoer.

De meest gebruikte oplossing voor platte daken is bitumineuze dakbedekking. Dit wordt bijvoorbeeld vaak ingezet bij dakkapellen en tuinhuisjes. Dit is niet alleen makkelijk in het gebruik, het is ook relatief goedkoop en het kan goed gecombineerd worden met dakisolatie. Omdat bitumen vaak recyclebaar is wordt het ook gezien als een duurzame keuze. Ook voor hellende daken kan bitumineuze dakbedekking ingezet worden.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

Het gebeurt regelmatig dat dakbedekking ingezet wordt in combinatie met dakisolatie. Het dak is één van de grootste warmteverliezers van het huis. Als u deze beter isoleert kunt u veel gas besparen, waarmee u zowel uw energierekening als het milieu ten goede doet. Dus mocht u overwegen om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook gelijk de dakisolatie aan laten pakken.

De vaardigheid en kennis van een dakdekker zijn erg belangrijk, omdat elk dak anders is. Bij Dakspecialist Vriezen B.V. hebben we een ruime ervaring aan dakwerkzaamheden. We bieden effectieve reparaties, professioneel advies en betrouwbare service. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen.

Contact met Dakspecialist Vriezen B.V.

Misschien heeft u zelf al wel lekkage opgemerkt, of is er sprake van stormschade. Schakel dan zo snel mogelijk professionele hulp in, zodat het probleem ingeperkt blijft. U kunt bij Dakspecialist Vriezen B.V. gelijk een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om eerst vrijblijvend een adviesgesprek te hebben.

Zoekt u met spoed een professionele dakdekker omdat uw dakbedekking aan vervanging toe is, of wilt u deze laten inspecteren of repareren? In Lelystad staan wij van Dakspecialist Vriezen B.V. u graag bij met iedere dakdekkersklus. Schakel zo snel mogelijk een vakman in door te bellen naar 085 - 106 15 33 of het offerteformulier in te vullen.

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 15 33


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring