Uw betrouwbare dakdekker in Lelystad

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Plaatsen van dakgoten in Lelystad

Ook voor de dakgoten van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons in de regio Lelystad terecht. Er wordt vaak gewerkt met lood- en zinkwerk, maar ook voor aluminium dakgoten kunt u bij ons terecht. Het is erg belangrijk om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een goed afvoersysteem voor het regenwater. Hiermee zorgt u voor goed behoud van uw dak en muren, maar voorkomt u ook lekkages.

Schakel daarom Dakspecialist Vriezen B.V. in. Wij hebben in Lelystad en de omgeving van Lelystad jarenlange ervaring met het plaatsen van dakgoten. Onze specialist geeft u advies en luistert naar uw wensen. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 33 of vul het offerteformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhouden van uw dakgoten

Het onderhouden van uw dakgoten is van groot belang. Bladeren, takken of andere voorwerpen kunnen voor verstoppingen in uw dakgoten zorgen. Als u hier niet op tijd bij bent kunt u te maken krijgen met daklekkage. De kosten voor het herstel kunnen dan hoog oplopen. Wij kunnen uw dakgoten onderhouden en verstoppingen voorkomen. Laat de dakgoten van uw woning in Lelystad eens in de zoveel tijd reinigen door een specialist van ons installatiebedrijf. Wij bieden u vakkundige specialisten met jarenlange ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op. Een medewerker van ons staat u graag te woord.

stormschade lelystad
dakgoten Lelystad

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 15 33


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring