Plaatsen van dakgoten in Lelystad

Ook voor de dakgoten van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons in de regio Lelystad terecht. Er wordt vaak gewerkt met lood- en zinkwerk, maar ook voor aluminium dakgoten kunt u bij ons terecht. Het is erg belangrijk om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een goed afvoersysteem voor het regenwater. Hiermee zorgt u voor goed behoud van uw dak en muren, maar voorkomt u ook lekkages.

Schakel daarom Dakspecialist Vriezen in. Wij hebben in Lelystad en de omgeving van Lelystad jarenlange ervaring met het plaatsen van dakgoten. Onze specialist geeft u advies en luistert naar uw wensen. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 33 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Onderhouden van uw dakgoten

Het onderhouden van uw dakgoten is van groot belang. Bladeren, takken of andere voorwerpen kunnen voor verstoppingen in uw dakgoten zorgen. Als u hier niet op tijd bij bent kunt u te maken krijgen met daklekkage. De kosten voor het herstel kunnen dan hoog oplopen. Wij kunnen uw dakgoten onderhouden en verstoppingen voorkomen. Laat de dakgoten van uw woning in Lelystad eens in de zoveel tijd reinigen door een specialist van ons installatiebedrijf. Wij bieden u vakkundige specialisten met jarenlange ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op. Een medewerker van ons staat u graag te woord.