Dakinspectie in Lelystad

Een woning onderhouden kost veel tijd. Vooral als alles tot in de puntjes verzorgd moet worden. Maar vaak wordt het dak vergeten bij een grote onderhoudsbeurt. En dat terwijl een dak veel te verduren heeft! Voorkom dat uw dak mankementen krijgt en schakel een professionele dakdekker uit uw regio in. De professionals van Dakspecialist Vriezen staan in Lelystad voor u klaar.

Wij bekijken of uw dak onderhoud nodig heeft. Wij voeren een snelle en vakkundige inspectie uit. Heeft uw dak grote mankementen waaraan iets gedaan moet worden? Dan voeren wij de reparatie van uw dak meteen uit. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 33 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Wanneer heeft uw dak onderhoud nodig?

De staat van uw dak kan aangetast worden door diverse oorzaken. Door harde wind of ongure weersomstandigheden kan uw dak stormschade oplopen. Dit kan variëren van losse dakbedekking tot een lekkage. Als u een oud dak heeft, kan het zijn dat er schimmel of mos op uw dakbedekking groeit. De schimmel en het mos tast de dakbedekking aan waardoor het minder lang mee gaat. Daarom is het belangrijk dat u eens in de zoveel tijd uw dak laat inspecteren en het mos laat verwijderen. Dit voorkomt hoge reparatiekosten en voorkomt mankementen aan uw dak.

Laat uw dakinspectie uitvoeren door Dakspecialist Vriezen! Na uw aanvraag komen wij binnen een dag bij u.