Daklekkage in Lelystad

Niemand zit te wachten op schade aan de woning door een daklekkage in Lelystad. U wilt die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Neem contact op met een dakdekker in de buurt. Een dakdekker van Dakspecialist Vriezen plant direct een afspraak met u in om de dak lekkage te bekijken. Voor meer informatie over daklekkages kunt u hieronder verder lezen. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 15 33.

Daklekkage Lelystad: wat te doen?

Een scheur in uw dakbedekking of een losse naad, het zijn allemaal oorzaken van lekkages. Onderneem snel actie om vervolschade aan uw woning te voorkomen. Plaats emmers indien het water uit uw plafond sijpelt. Vergoedt uw verzekering de schade? Dan is het verstandig om foto’s van het lek te maken. Dit helpt de verzekering bij de afhandeling. Schuine daken, maar ook platte daken moet u niet zomaar beklimmen. De hoogte van het dak wordt vaak onderschat en een val van uw dak kan rare

Onze werkwijze bij daklekkage in Lelystad

Het werk dat wij leveren moet van goede kwaliteit zijn. Dat is onze prioriteit nummer 1. Hiervoor hanteren wij bij een daklekkage in Lelystad de volgende werkwijze: door uw beschrijving van het probleem kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van wat er precies met uw dak aan de hand is. Wij stellen daarna vaak nog wat technische vragen. Wij plannen vervolgens een afspraak met u in om bij u langs te komen. Wij bekijken dan grondig uw dak en geven u meer inzicht in wat u kunt verwachten van de dakreparatie.

Bij een dakinspectie missen wij niets. Door alle onderdelen van het dak bij langs te gaan zien wij niets over het hoofd en kunnen we de dak lekkage effectief herstellen. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. Voordat wij uw daklekkage repareren doen wij u een voorstel op maat. Stemt u in met dit voorstel, dan komt uw dakreparatie zo snel mogelijk in onze agenda te staan.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Een daklekkage Lelystad valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak Lelystad

De oorzaak voor een lekkage plak dat is vaak een scheur in de dakbedekking of een slechte afvoer van water. De waterafvoer is erg belangrijk, maar kan makkelijk hersteld worden. Ook kan de dakbedekking makkelijk vervangen of gerepareerd worden. Is de reparatie van een plat dak niet aan u besteedt? Een dakdekker van Dakspecialist Vriezen helpt u graag. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak via 085 - 106 15 33.

Lekkage schuin dak

Kapotte, losse of afgewaaide dakpannen zijn vaak de oorzaak van een lekkage schuin dak. Op basis van uw verhaal nemen wij al het benodigde materiaal met ons mee, zodat we, indien mogelijk, de lekkage direct kunnen verhelpen. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat.

Bel gerust bij daklekkage in Lelystad

Bij een daklekkage is snelle service geen luxe. De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen zijn u altijd op korte termijn van dienst. Laat u ons uw daklekkage in Lelystad repareren, dan kunt u rekenen op vertrouwde service. Heldere afspraken zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Bel gerust indien u informatie wilt of een afspraak wilt maken. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 15 33 en via het contactformulier.