Stormschade in Lelystad?

Het dak van een woning is een stevige constructie die bijna alle barre omstandigheden kan overleven. Toch kan het voorkomen dat uw dak stormschade oploopt. Nederland kent erg regenachtige en stormachtige dagen waardoor uw dak volledig kan worden aangetast. Zoekt u een dakdekker die uw dak kan repareren bij stormschade? In Lelystad kan Dakspecialist Vriezen dan zeker iets voor u betekenen. Wij zijn al vier jaar werkzaam in uw regio en hebben ruime werkervaring. Wij zorgen voor een snelle oplossing voor uw stormschade! Neem contact met ons op via 085 - 106 15 33 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Vormen van stormschade

Dat het hard kan stormen en waaien in Nederland heeft iedereen wel een keertje meegemaakt. Maar wat doen deze barre omstandigheden met uw dak?

  • Door stormschade kan uw dakbedekking losraken of zelfs wegwaaien. Dit zorgt voor erg gevaarlijke situaties voor u, uw gezin en uw buren!
  • Uw dak kan een lekkage oplopen door stormschade. Zodra er maar een klein gaatje in het dakleer, dakranden goten of iets anders zit, dan kan uw zolder al vollopen met water.
  • Heeft u veel bomen in uw tuin? Dan is de kans groot dat de boom op uw dak kan vallen bij stormachtig weer. Dat is erg gevaarlijk!

Bescherm uw dak en uw veiligheid en schakel direct een dakdekker in. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!