Dakreparatie in Lelystad

Is er een boom op uw dak gevallen door de harde wind? Heeft u een lekkage? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk met dakreparatie in Lelystad te beginnen. Op die manier kunt u eventuele vochtschade ook tot een minimum beperken. Bovendien is een kapot dak een groot veiligheidsrisico. Wacht dus niet langer en schakel direct een professionele dakdekker in. In de regio Lelystad schakelt u hiervoor Dakspecialist Vriezen in. Wij hebben ruime ervaring in het repareren van allerlei soorten daken. Of u nu een plat dak of een schuin dak heeft: wij zijn u in iedere situatie met plezier van dienst. Bel 085 - 106 15 33 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Reparatie plat dak

Heeft u een woning met een plat dak? Een plat dak heeft vaak een bitumen dakbedekking. Dit is stevig, duurzaam materiaal en het is waterbestendig. Hoewel dit goed materiaal is voor uw platte dak, kan het voorkomen dat er een mankement ontstaat. Dit gebeurt zelfs met het meest stevige materiaal! Gelukkig staat onze dakdekker voor u klaar voor dakreparatie. In Lelystad en omgeving helpen wij u van A tot Z met uw dak en zorgen wij ervoor dat uw overlast wordt verholpen.

Dakreparatie in Lelystad door Dakspecialist Vriezen

Welk probleem uw platte dak ook heeft, wij lossen dit voor u op. Dakreparatie is het stokpaardje van ons bedrijf, en we hebben ruime ervaring met ieder denkbaar dakprobleem. Meer informatie of direct een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085 - 106 15 33 of via ons contactformulier.