Dakisolatie in Lelystad

U zult veel profijt hebben van dakisolatie. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten voor dakisolatie, de voordelen van dakisolatie en de verschillende soorten. Direct een afsprak maken of nog even sparren over dakisolatie in Lelystad? Onze dakdekker in Lelystad is u van dienst. Hij bespreekt met u de verschillende mogelijkheden voor de isolatie van uw dak. Aarzel niet om te bellen. Dat kan altijd op telefoonnummer 085 - 106 15 33.

Dakisolatie: de voordelen

Mensen kiezen vooral voor dakisolatie, omdat het kostenbesparend is. Als u een inschatting maakt van de kostenbesparing op basis van 1 euro/m3 gas, dan kunt u uitgaan van een jaarlijkse besparing van tussen de €400 en €800. De uiteindelijke kosten die u bespaart bij dakisolatie in Lelystad zijn natuurlijk afhankelijk van de daadwerkelijke gasprijs. Nog meer voordelen van dak isoleren zijn:

  • Het vergroot het wooncomfort.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • De woningwaarde gaat erdoor omhoog.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Lelystad zijn afhankelijk van het dakdekkersbedrijf en het type dakisolatie, maar zullen uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Bekijk of er landelijke of regionale subsidies zijn. Hiermee kunt u zo’n 30% van de kosten terugkrijgen. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Heeft u nog andere wensen voor uw dak, dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Lelystad laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. De zoldervloer isoleren is ook een goede optie wanneer u uw zolder louter als opbergruimte gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Onze ervaring leert ons dat er bij een schuin dak het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde gekozen kan worden. Dit zorgt voor de meest effectieve isolatie. Er kan ook purschuim of ander isolatiemateriaal zoals termoparels onder de dakpannen worden gespoten. Dit is een snelle isolatie oplossing, maar is wel minder effectief.

Dakisolatie Lelystad door Dakspecialist Vriezen laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Laat u door ons informeren of maak een afspraak, zodat wij uw dak kunnen bekijken. Twijfel niet en bel direct naar 085 - 106 15 33 of maak een afspraak via ons contactformulier.