Uw betrouwbare dakdekker in Lelystad

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakisolatie in Lelystad

U zult veel profijt hebben van dakisolatie. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten voor dakisolatie, de voordelen van dakisolatie en de verschillende soorten. Direct een afsprak maken of nog even sparren over dakisolatie in Lelystad? Onze dakdekker in Lelystad is u van dienst. Hij bespreekt met u de verschillende mogelijkheden voor de isolatie van uw dak. Aarzel niet om te bellen. Dat kan altijd op telefoonnummer 085 - 106 15 33.

Dakisolatie: de voordelen

Mensen kiezen vooral voor dakisolatie, omdat het kostenbesparend is. Als u een inschatting maakt van de kostenbesparing op basis van 1 euro/m3 gas, dan kunt u uitgaan van een jaarlijkse besparing van tussen de €400 en €800. De uiteindelijke kosten die u bespaart bij dakisolatie in Lelystad zijn natuurlijk afhankelijk van de daadwerkelijke gasprijs. Nog meer voordelen van dak isoleren zijn:


  • Het vergroot het wooncomfort.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • De woningwaarde gaat erdoor omhoog.


Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Lelystad zijn afhankelijk van het dakdekkersbedrijf en het type dakisolatie, maar zullen uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Bekijk of er landelijke of regionale subsidies zijn. Hiermee kunt u zo'n 30% van de kosten terugkrijgen. Omdat er vaak voorwaarden aan zijn verbonden is het aan te raden u goed te laten informeren over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde, zoldervloerisolatie en isolatiemateriaal voor de dakkapel plaatsen wij voor u. Heeft u nog andere wensen voor uw dak, dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf. Onze werkzaamheden voldoen aan de hoge eisen die aan dakdekkerbedrijven worden gesteld door de brancheorganisaties. Dakisolatie in Lelystad laat u met een gerust hart door ons uitvoeren.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. De zoldervloer isoleren is ook een goede optie wanneer u uw zolder louter als opbergruimte gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Onze ervaring leert ons dat er bij een schuin dak het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde gekozen kan worden. Dit zorgt voor de meest effectieve isolatie. Er kan ook purschuim of ander isolatiemateriaal zoals termoparels onder de dakpannen worden gespoten. Dit is een snelle isolatie oplossing, maar is wel minder effectief.

Dakisolatie Lelystad door Dakspecialist Vriezen B.V. laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Laat u door onze dakdekkers informeren of maak een afspraak, zodat wij uw dak kunnen bekijken. Twijfel niet en bel direct naar 085 - 106 15 33 of maak een afspraak via ons offerteformulier.

Dakisolatie Lelystad

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 15 33


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring