Dakrenovatie in Lelystad

Heeft uw dak mankementen? Vaak is een vervanging van uw dakconstructie niet meteen nodig. Wist u dat een dakrenovatie vaak even effectief kan zijn? Dakspecialist Vriezen kan uw dakrenovatie vakkundig en effectief voor u uitvoeren. Wij zijn werkzaam in Lelystad en in de omgeving van Lelystad. Met onze werkervaring kunnen wij u professioneel helpen. Schakel ons nu in! Bel 085 - 106 15 33 of neem contact op via het contactformulier.

Renovatie plat dak

Heeft een plat dak op uw woning? Dan is de kans groot dat uw dak bedekt is met bitumen, PVF of EPDM. Dit zijn goede bedekkingen met een lange levensduur. Toch komt er ooit een einde aan deze levensduur. Vermoedt u dat u mankementen aan uw dak heeft? Of merkt u het doordat het dak lekt op uw zolder? Een dakrenovatie kan uw problemen verhelpen. Dit houdt in dat een gedeelte van uw dak vervangen wordt, maar dat de structuur van uw platte dak hetzelfde blijft.

Over het algemeen is een dakrenovatie goedkoper dan een dak vervangen. Voorkom daarom hoge kosten en laat uw dak renoveren! In Lelystad schakelt u Dakspecialist Vriezen in.